Hieronder vind u een aantal video-opnames van concerten en een documentaire, gemaakt door Loes Helsloot, violiste in ons orkest.

In bovenstaande documentaire wordt het Naardens Kamerorkest en dirigent Jeppe Moulijn gevolgd tijdens de repetities voor het concert met o.a. Psyche van C. Franck. In de aanloop van het 50-jarig jubileum in 2015 halen een aantal orkestleden anekdotes aan uit het verleden.

Tchaikovsky’s Notenkraker Ballet acte I ballet door het Naardens Kamerorkest, Russian School of the Arts, Rotterdams Jongenskoor o.l.v. Jeppe Moulijn. Solodans: Cinthia van Vliet en Sara van der Elst.
Dit werk is deel van het jubileumconcert ‘Russische Sprookjes’ 2015 van het NaKO ism RSA en Rotterdams Jongenskoor.
Choreografie: Marina Andranikyan. Kostuums: Franciska Shilova.

Tchaikovsky’s Notenkraker Ballet acte II door het Naardens Kamerorkest, Russian School of the Arts en Rotterdams Jongenskoor o.l.v. Jeppe Moulijn. Dit werk is deel van het jubileumconcert “Russische Sprookjes” 2015. De choreografie is van Marina Andranikyan en kostuumontwerp van Franciska Shilova. Solo dans: Cinthia van Vliet en Sara van der Elst.
– Russische dans
– Spaanse dans (Le chocolat)
– Chinese dans (Le thé)
– Dans van de mirlitons
– Bloemenwals

Aria uit ‘Het Sneeuwmeisje’ van Rimsky-Korsakov door het Naardens Kamerorkest en sopraan Alia Akhmadeeva o.l.v. Jeppe Moulijn. Dit werk is deel van het jubileumconcert ‘Russische Sprookjes’ 2015 i.s.m. Russian School of the Arts.

‘Het betoverde meer’ van Lyadov door het Naardens Kamerorkest o.l.v. Jeppe Moulijn. Dit werk is een deel van het concert “Russische Sprookjes”  ism Russian School of the Arts tijdens het jubileumconcert 2015.

‘De hut op kippenpoten’ uit de Schilderijententoonstelling van Mussorgsky door het Naardens Kamerorkest i.s.m. Russian School of the Arts o.l.v. Jeppe Moulijn.
Choreografie: Marina Andranikyan en kostuumontwerp: Franciska Shilova. Dit werk is deel van het jubileumconcert “Russische Sprookjes” 2015 door het NaKO en RSA.

Terugblik op de tournee naar Boedapest door het Naardens Kamerorkest in mei 2010. Concerten in de American International School en in de St. Michaelskerk. En natuurlijk veel uitstapjes!

The Typewriter van Leroy Anderson: een van de werken tijdens het concert in de Duif te Amsterdam ter gelegenheid van het 45-jarig jubileum van het Naardens Kamerorkest.

Repetitieweekend 2009 : een korte impressie van het Naardens Kamerorkest in Mennorode voor de concerten op 28 en 29 november 2009 in resp. de Grote Kerk te Naarden en De Duif in Amsterdam. De repetities werden gedirigeerd door de gastdirigenten Jan Hulst en Quentin Clare.

Kamermuziekdag 2007: Reportage van het Naardens Kamerorkest, 15 september 2007, met fragmenten uit optredens van trio’s, kwartetten en pianokwartetten en natuurlijk veel gezelligheid!