New York

Zaterdag 16 november, 20.15 uur MCO, Hilversum

Met ‘Ticket to Broadway’ laten we u een avond lang onderdompelen in het Amerikaanse theatermekka van de musical. Wie droomt er niet van om een show op Broadway te bezoeken, maar heeft nog niet de kans gehad om het te realiseren? Niet getreurd: ons orkest brengt u helemaal in de sfeer van de musical en bezorgt u een magische avond!

Beroemde klassiekers uit shows op Broadway zoals My Fair Lady en The Sound of Music zijn een feest van herkenning!

Een musicalprogramma zonder zangsoliste is ondenkbaar. Sopraan Leonie van Veen zal daarom samen met ons enkele songs voor haar rekening nemen. Verder spelen we een aantal instrumentale selecties uit deze welbekende musicals.

Leonie van Veen
“Sopraan Leonie van Veen laat ons recht in de ziel van de nieuwe bruid kijken, zó indringend zijn de emoties die zij verklankt.” Anita Twaalfhoven, TROUW.
“Leonie van Veen (sopraan) heeft zowel de acteerkwaliteiten als de stem voor een frustrerend perfecte brave Judith.” Blauwbaard, Holland Opera – CJP
“Sopraan Leonie van Veen windt als Adina niet alleen haar minnaars, mar ook het publiek om haar vingers. Haar kwikzilveren stem is even charmant en wispelturig als haar podiumpersoonlijkheid.”Elisir d’amore – Haarlems Dagblad

Eigenlijk zeggen deze citaten al genoeg. En Leonie is geen onbekende bij het Naardens Kamerorkest. Zij zong in 2013 de solo in het Gloria van Poulenc, dat we met het Groot Concertkoor Amsterdam hebben uitgevoerd. Met veel succes.
Ongetwijfeld zal zij ook weer schitteren tijdens de uitvoering van dit musicalprogramma!