_MG_8834

Het Naardens Kamerorkest bestaat al meer dan 50 jaar en daar zijn we trots op. We zijn ambitieus en spelen daarom elk jaar drie programma’s, al dan niet in samenwerking met andere gezelschappen binnen Nederland of over de grenzen heen. Ook vinden er af en toe buitenconcerten plaats waaronder op de binnenplaats van het Muiderslot, de vestingwallen van Naarden of in de tuin van Kasteel Cammingha te Bunnik.
We kiezen graag voor bijzondere projecten, zoals de voorstelling Russische Sprookjes met de balletdansers van de Russian School of the Arts in 2015 en 2018.

Ook worden we regelmatig gevraagd voor het begeleiden van koren of voor een 4 mei bijeenkomst, zoals in Bussum in 2015. Kijk voor meer informatie onder koorbegeleidingen.

Het NAKO probeert jaarlijks met een talentvolle solist te werken, waaronder in 2015 met de finalist van het Franz Liszt Pianoconcours, Mengjie Han. Solisten die recentelijk met het Naardens Kamerorkest hebben gespeeld zijn:  Carla Leurs (viool), Carina Vinke (zang), Pieter van Loenen (viool) en Irina Loskova (piano).
De cultuur binnen het orkest is te omschrijven als zeer informeel en gezellig, maar wel gedreven. De orkestleden zijn erg betrokken bij de algemene gang van zaken. Het orkest heeft een hoog ambitieniveau op het gebied van te spelen werken. Het heeft een breed en afwisselend repertoire variërend van klassiek tot theatraal.
De repetitieavond is op dinsdagavond van 20.00-22.30 uur  in de gymzaal van het Vitus College, Beerensteinerlaan 69 1406 NR te Bussum.

Het orkest staat onder leiding van Jeppe Moulijn.

Op dit moment is er een vacature voor 1e viool, altviool, hoorn, trompet, contrabas en slagwerk/pauken.